Sitene Ekle OTEL-CAFE VE RESTORANLAR İÇİN İŞLETMENİZE ÖZEL 5651 LOGLAMA SİSTEMLERİ ~ Elektra Destek,Satış Marmaris, Bodrum

OTEL-CAFE VE RESTORANLAR İÇİN İŞLETMENİZE ÖZEL 5651 LOGLAMA SİSTEMLERİ

    



İşletmenize uygun , diğer programlar gibi donma kasma ve data okuyamama gibi sorunlar çıkartmayan, işletmenizdeki maksimum kişi sayısına göre satın alabileceğiniz , ömürlük kullanılacak loglama sistemleri satışı için bize ulaşmanız yeterlidir.



          Kanun Numarası                        : 5651
          Kabul Tarihi                              : 4/5/2007
          Yayımlandığı R.Gazete             : Tarih  :  23/5/2007   Sayı : 26530
          Yayımlandığı Düstur                 : Tertip :  5  Cilt : 46

5651 sayılı kanun, İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi Ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkındaki Kanundur. Bu kanun uyarınca Oteller, Restaurant’lar, Alışveriş Merkezleri, Kafeler, Internet Kafeler, Üniversiteler, KOBİ'ler, fabrikalar gibi interneti kablolu ya da kablosuz kullanıma sunan tüm işletmeler yani internet toplu kullanım sağlayıcılar,

  • Kendi  iç ağlarında dağıtılan IP adres bilgilerini, kullanıma  başlama ve bitiş tarih ve saatini ve bu IP adreslerini kullanan  bilgisayarların MAC adresini gösteren bilgileri elektronik ortamda  sistemlerine kaydetmekle yükümlüdür.
  • Bu  bilgilerin doğruluğunu, bütünlüğünü ve oluşan verilerin  dosya bütünlük değerlerini zaman damgası (hash) ile birlikte  günlük olarak bir yıl süre ile saklamak ve gizliliğini temin  etmekle yükümlüdür.

1 yorum:

  1. Otelimize gelip kurdular. Diğer programların aksine gerçekten de hiçbir donma veya aksama yasamadık. Gostediginiz ilgi için tesekkur ederiz.

    YanıtlaSil