Sitene Ekle Elektra Web ~ Elektra Destek,Satış Marmaris, Bodrum

Elektra Web



Hepsi Bir Arada Web Tabanlı Otel Otomasyonu





ElektraWeb, Türkiye’deki ilk ve tek bulutta barındırılan web tabanlı bir otel otomasyonudur. Bulutta çalıştığı için çok daha güvenli, hızlı ve en önemlisi ekonomiktir.
ElektraWeb, bünyesinde entegre online rezervasyon sistemi ve kanal yönetimini bulunmaktadır.  Anlık kimlik bildirimi, quick POS, ön muhasebe, misafir ilişkileri gibi turizm işletmelerinin ihtiyacı olan tüm birimleri yönetebilecek kapsamdadır.
İlk Yatırım maliyeti YOKTUR. Oteli bir kaç yılda bir yenilenmesi gereken sunucu, sunucu lisansları, virüs programları, yedekleme gibi maliyetlerden kurtarır. İyi bir internet bağlantısı ve akıllı bir telefon/tablet veya bilgisayara sahipseniz hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.
ElektraWeb, dünyanın en güvenli sunucularından Microsoft Azure’da barındırılır ve yüksek hız ve güvenlik sağlar. Bu nedenle oda başına aylık 2 €’ luk çok düşük bir maliyete sahip.
Masaüstü veya dizüstü bilgisayarınız, tabletiniz ve cep telefonunuzdan tüm programı kullanabilirsiniz. İsterseniz misafirleriniz için ayrıca uygulama da yaptırabilirsiniz.
Küçük butik otellerden büyük zincir otellere kadar her türlü otelde kullanılabilir çünkü kulanımı çok kolay, hızlı ve daha kompleks operasyonların kullanımı için uygundur.
7/24 dünya çapında ücretsiz online destek ve bir çok ülkede uygun fiyatlı yerinde destek ve eğitim sağlıyoruz.
ElektraWeb, görsel olduğu kadar kullanımı da kolay olan ara yüzü sayesinde keyifli bir kullanıcı deneyimi sunar.
·         Online Rezervasyon Motoru
·         Kanal Yönetimi
·         Fiyat Yönetimi
·         POS
·         Spa Yönetimi
·         Günlük durum penceresi, oteldeki tüm kritik bilgilerin tek ekrandan izlenebilmesini sağlar.
·         Otelin doluluk, gelir, forecast hatta call center notları anlık durum tabloları ve grafikler ile sunulur.

0 yorum:

Yorum Gönder