Sitene Ekle Ödüllü Okey Turnuvalara ~ Elektra Destek,Satış Marmaris, Bodrum

Ödüllü Okey Turnuvalara

 key Oynamanın Keyfi Okeydeyim’de Çıkar

Sistemde yer alan diğer üyeler ile okey oynamak ve ödüllü okey turnuvasına katılmak ister misiniz? Bunu Okeydeyim ile pratik, hızlı ve en eğlenceli şekilde yapabilirsiniz. Okeydeyim, okey oynamak isteyen kişilerin bir numaralı tercihidir. Okey denince akla gelen site kullanıcılarına kolaylık sunuyor. Üstelik okey oynamak isteyen kişilerin herhangi bir mekana, zamana kendini sınırlandırması gerekmiyor. İnternet bağlantısı olan her yerden Okeydeyim ile okey oynamak mümkün oluyor. İster işte, ister okulda, ister evde okey keyfi yapabilirsiniz. Yolda trafikte mi sıkıştınız? Görüşmeler çok mu uzun sürdü? Bulunduğunuz mekanda sıkıldınız mı? Merak etmeyin, çıkarın cebinizden Okeydeyim’i netten okey oynamaya başlayın! Sıkıntınız Okeydeyim ile anında son bulacak!
Okey Oynamak Beyin Sağlığı için Gereklidir
Okeydeyim ile okey oynamanın beyin sağlığınıza iyi geleceğini biliyor muydunuz? Bilimsel araştırmalar okey oynarken beyinde farklı bölgelerin aktif hale geldiğini ortaya koymuştur. Bu durum hem beyin sağlığını geliştiriyor hem de diğer yandan beyin hastalıklarına yakalanma riskini en aza indiriyor. Siz de beyin sağlığınıza katkı sağlamak isterseniz Okeydeyim ile hemen telefondan okey oynamaya başlayabilirsiniz. Okeydeyim aynı zamanda stresinizi atmanıza da yardımcı olur. Uzun bir gün müydü? İşleriniz çok mu stresli? O halde okey oynayın, stresinizden uzaklaşmaya başlayın.
Hemen Okey Oynamaya Başlayın
Artık klasik okey oynamaya başlamak için uzun prosedürlerden geçmeniz gerekmiyor. Çünkü Okeydeyim sisteminde üyeliksiz okey oynamak bile mümkündür. Yani üye olmadan da okey oynayabiliyor ya da o anda oynanan okey oyunlarını izleyebiliyorsunuz. Üye olmanız için ise yalnızca bir iki dakika ayırmanız yetiyor. Üye olunurken sistem sizden ad, soyad ve e mail adresi bilgilerinizin girilmesini istiyor. Bu bilgiler Okeydeyim sisteminde korunuyor. Bilgilerin paylaşılması söz konusu olmuyor. E mail adresine gelen onay kodunu sisteme yazarak hemen facebook okey oynamaya başlayabiliyorsunuz. Kolay üyelik prosedürü ile Okeydeyim sizlerle!
Her Seviyeden Oyuncu Tek Bir Sistemde
Okey oynamanın keyifli olması için oyuncular arasında seviyelerin uyması gerekir. Bir oyuncu ustayken diğerinin çok amatör olması oyun dengelerinin bozulmasına ve oyunun keyifsiz olmasına neden olabilir. Okeydeyim ile renkli okey oynarken böyle bir durumla karşılaşmayacaksınız. Çünkü her seviyeden oyuncuyu tek bir adreste, günün her saatinde bulabileceksiniz. Amatör oyuncular da okey oynamanın ustaları da Okeydeyim ile okey oynuyor. Dilerseniz oyuncular ile mobil okey oynamak için mobil uygulamayı da kullanabilirsiniz. İlla okey oynamak için tarayıcı ile uğraşmak zorunda değilsiniz. Mobil uygulamayı uygulama mağazalarından tamamen ücretsiz şekilde indirip okey keyfi yapmaya başlayabilirsiniz. Mobil uygulamanın hızı karşısında çok etkileneceğinizi iddia ediyoruz! IOS ve Android işlem gereksinimlerini karşılayan herkes uygulamayı indirerek kullanmaya başlayabilir.
Kaynak: https://www.okeydeyim.com/odullu-okey-oyunu-turnuvasi.html

0 yorum:

Yorum Gönder