Sitene Ekle Yenilikçi Okey Sitesi ~ Elektra Destek,Satış Marmaris, Bodrum

Yenilikçi Okey Sitesi

 Kolay, Hızlı ve Eğlenceli Okeyin Adresi Okeydeyim

Artık ödüllü okey turnuvasına katılmak ve okey oynamak için günün belli bir saatinde sistemde aktif olmak zorunda değilsiniz. Okeydeyim ile kolay, hızlı ve eğlenceli okey oynamanın herhangi bir zaman sınırlaması bulunmuyor. Okeydeyim üyelerinin her saatte ve her mekanda okey oynamasını sağlıyor. Sistemde kayıtlı olan çok sayıda üye, günün farklı saatlerinde aktif bulunuyor. Yani netten okey oynamak için isterseniz gecenin 3’ünü isterseniz de sabahın 6’sını tercih edebilirsiniz. Ne zaman ve nereden okey oynayacağınız tamamen sizin tercihinizdir. Okeydeyim’in sahip olduğu kullanıcı dostu ara yüzü ve site tasarımı sayesinde okey oynarken zorlanmayacaksınız. Tasarım her yaştan insanın rahatlıkla hızlı bir şekilde okey oynaması için düşünülmüştür. Eğlenmenin keyfini Okeydeyim ile çıkarmak için herhangi bir ücret ödemeniz de gerekmiyor. Sisteme üye olarak telefondan okey oynamak tamamen ücretsizdir!

Sohbet Keyfi Okeydeyim ile Çıkar

Sistem üzerinden okey oynarken diğer üyeler ile sohbet edebileceğinizi biliyor muydunuz? Yanlış duymadınız, sohbet etme özelliği sayesinde hem masada bulunan üyelerle hem de o an sitedeki aktif üyelerle sohbet edebiliyorsunuz. İnsanlarla sosyalleşmenin giderek zorlaştığı bu dönemde, klasik okey oynarken diğer yandan sosyalleşebilmek büyük bir faydadır. Siz de hem sosyalleşmeyi hem de eğlenmeyi bulunduğunuz yerden, mekan zaman sınırlaması olmaksızın yapmak isterseniz Okeydeyim’e üye olabilirsiniz. 

Uzmanlar Okey Oynanmasını Öneriyor

Okey oynamanın beyin sağlığını geliştirdiği yapılan çok sayıda bilimsel çalışmalar ile ortaya konan bir bilimsel gerçekliktir. Yani aslında siz üyeliksiz okey oynarken ve eğlenirken diğer yandan beyin gelişiminiz için harika bir şey yapıyorsunuz. Neden mi? Çünkü okey oynadığınız sırada beyninizde yeni bağlantılar oluşmaya başlıyor. Beyin okey oynayarak unutkanlık hastalığı gibi hastalıklara yakalanma riskini en aza indiriyor. Yani facebook okey oynarken eğleniyor, sağlığınızı geliştiriyor ve önemli beyin hastalıklara yakalanma riskinizi azaltmış oluyorsunuz. O halde ne duruyorsunuz? Siz de Okeyseker üyeliği alarak renkli okey oynamaya bir an önce başlayın!

Zorlu Üyelik Prosedürleri Yok

Üstelik Okeydeyim sistemine üye olmak ve mobil okey oynamaya başlamak için zorlanmanız gerekmiyor. Saatlerinizi ayırmadan da rahatlıkla okey oynayabilirsiniz. Çünkü üyelik için yalnızca bir iki dakika yeterli oluyor. Sizden ad soyad ve iletişim bilgileri gibi temel bilgiler isteniyor. Bu bilgiler gizlilik ilkesine çok önem veren Okey Seker tarafından saklanıyor ve kesinlikle üçüncü kişilere verilmiyor. Bilgileriniz Okey Şeker sisteminde güvenli oluyor. Üyelik onay kodunu sisteme girdikten sonra üyeliğiniz aktif hale geliyor ve anında okey oynamaya başlayabiliyorsunuz. Okey oynamanız için illa üye olmanız da gerekmiyor. Üyelik oluşturmak istemeyen kişiler o an üyeliksiz devam et seçeneğine basarak da okey keyfini yapabiliyor. Üyelik oluşturmak için herhangi bir ücret ödenmesi gerekmiyor.

Kaynak : https://www.okeydeyim.com/okeyseker-okey-salonu.html

0 yorum:

Yorum Gönder